Entourage

Entourage är en populär TV-serie som handlar om Vincent ”Vince” Chase, hans speciella bror Jonny Drama och hans barndomskompisar Eric ”E” Murphy och Salvatore ”Turtle” Assante från Queens i New York. Vincent Chase, som spelas av skådespelaren Adrian Greiner, är i serien en känd filmstjärna som siktar på toppen i Hollywood.

Det var regissören och manusförfattaren Doug Ellin som skapade serien Entourage. Första avsnittet släpptes 18 juli år 2004 och det var TV-bolaget Home Box Office ”HBO” som producerade serien. Totalt har de släppt 96 stycken avsnitt fördelat på 8 stycken säsonger, varav det sista avsnittet släpptes under september år 2011.

Handling

I serien får vi följa Vincents Chase vardagliga liv som filmstjärna. Vince, som han kallas för, bor under större delen av serien tillsammans med sina bästa kompisar ”E” och ”Turtle”. E är Vince bästa kompis och manager, medan Turtle som också är bra kompis med filmstjärnan mest rider på Vinces framgångsvåg.

Vinces halvbror Jonny Drama försöker även han att slå igenom som en superstjärna i Hollywood, men trots gedigna försök och hård ansträngning har han svårt att nå upp till sin lillebrors nivå. Drama är med på de oräkneligt många festerna som gänget går på och umgås även med sin bror och kompisar till vardags.

Ari Gold

Vincent Chase har ett stort team runt omkring sig som hjälper honom med diverse saker. Ari Gold är Vinces agent och han är den vi får följa mest i serien av hans anställda. Ari är en bra och stentuff agent som dock har svårt för att hålla munnen stängd många gånger.

År 2015 i juni kom filmen ”Entourage” till många fans lycka. Filmen är som en fortsättning på serien och alla skådespelare är dessutom desamma som i originalserien. Många skulle nog beskriva Entourage som en rolig och lättsmält serie där du som tittar får många goda skratt under de åtta säsongerna.